RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Kampen mot oppoverbakkene!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Kampen mot oppoverbakkene!

Hege Espeland Lygre

Wooooooooooooow…………!!!

Tusen takk til Endre Sundfør Sivertsen fra Nokas, som denne tirsdagen tok damene med på en flott tur ut i det blå.

Ikke nok med at vi fikk komme til sjøen, men her var det også et par utfordringer å komme forbi på veien. Og utfordringer, det er gode greier, alle damene er enige i det. Vi trenger det å komme oss ut av komfortsonen av og til.

Og på denne turen ble vi virkelig utfordret! 
Oppoverbakker har vi vel formidlet at vi ikke er helt gode på… enda. Og en av oss er søren meg ikke god på nedoverbakker heller.

Mon tro om Endre hadde fått dette med seg, for tror dere ikke han hadde lest bloggen nøye før oppmøte. Slik at han visste hva som ventet ham. Men om vi sto til forventningene, vel, det vites ikke.

At det tidlig i vår var nevnt noe om sykling i Flanderen, det hadde karen fått med seg, noe ikke en gang alle damene hadde! For de damene som har vært innom den diskusjonen, de har liksom fortrengt den saken der en smule.

Uansett, skal du sykle løypen i Flanderen så må det trenes, det fikk vi klar beskjed om. Og syklene våre trengte en kraftig oppdatering, vi kunne i hvert fall ikke stille opp med de vi hadde! Dette har Endre full peiling på, for han skal nemlig sykle Flanderen selv! 

Så her må damene legge en plan for vinteren, men det fikser vi!
Og om noen vil være med oss på dette så er det bare å gi en lyd. Vi har plass til mange vi!

Men tilbake til den flotte blåturen vår.

Damene stilte som alltid opp foran Nedre Nøttveit 58, klare som bare det. Smilene var vel på plass, og jammen meg så kom solen frem denne tirsdagen også. Det er noe magisk med dette, de første av oss begynte å sykle i april, og på hver eneste sykkeltur siden har vi hatt sol. En kan jo bli bortskjemt av mindre.

Endre er jo en kar som sykler så å si hver eneste dag, så her måtte damene stramme seg litt opp. For denne karen likte litt fart, og en oppoverbakke og to, det var ikke å forakte.

Og her også ble damene utfordret gitt. For tror dere ikke at Endre sa at det bare var "et par oppoverbakker" på veien. Jammen sa vi et par… her ble den ene bakken etter den andre forsert, andpustne som vi ble måtte vi spørre om han kunne telle. Men når det er oppoverbakker pleier det også å være nedoverbakker, og noen av oss syntes de svingete nedoverbakkene var helt supre, så de suste avgårde i full fart med gledeshyl. 

Latteren satt løst som alltid, og når du har kommet deg opp på toppen så er det jo bare herlig. Vi øyner håp om at det en gang er helt ok å sykle opp de bratte bakkene. Men det trengs mer trening, det er vi vel skjønt enige om.

Så var det hvor turen gikk da. Det ble en nydelig tur til kaien på Hjellestad, over Stend og Grimseid. Her ble det tid til lærdom og kloke ord fra Endre, og jammen meg spantet han ikke is på alle oss damene. For en gentleman! Vi bøyer oss i støvet for den flotte karen vi hadde fått som veiviser og læremester i dag.

Etter at isen var spist opp, gikk turen hjem igjen via Birkelandskrysset og ned til Fana Stadion. 

Når vi så var vel tilbake lurte Endre litt på om vi syntes det hadde vært en tung tur. Vel, damene måtte jo innrømme at de hadde pustet og pest bra opp bakkene……….iallefall noen av oss. Men alt i alt, det var en kjempe tur som vi nok tar igjen.

Og oppoverbakker………….de er vi ikke så redde for lengre! 

Nå begynner sommerferieavviklingen her hos oss. Noen skal innta hytter og andre skal innta strender. Men damene som er på jobb fortsetter med syklingen, hver uke, hele sommeren igjennom.

Så er du hjemme i sommer og vil slå følge med oss så blir vi veldig glade. Det er alltid kjekt med selskap.

Og damene som flakser rundt på ferie og sånt……….de har forpliktet seg til sykling de også. Så her drar vi lasset i sammen.

GOD SOMMER!