RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Etter regn kommer sol - hver tirsdag

Sanna Lutsoja

Det er ganske lenge siden det har bøttet så kraftig ned i Bergen som det gjorde i går. Vi holdt nesten på å miste håpet for at vi skulle få en tørr og fin sykkeltur, hadde det ikke vært for at yr.no lovet sol og varmegrader fra kl 16:00. Og da det led mot slutten av arbeidsdagen kom jammen solen frem akkurat i tide til at Flex-damene skulle begynne å sykle. 11 ganger på rad har vi hatt sol på sykkelturene våre nå, så det spørs om vi kanskje bør begynne å sykle flere ganger i uken, slik at vi kan tiltrekke fint vær til alle sammen.

Mandagen, dagen før turen vår, var også ganske spennende. Vi hadde nemlig besøk av Bergens Tidende der vi hadde en liten photoshoot for Bergen2017 Merchandise.

Vi er nemlig bare et steg fra å lansere den offisielle nettbutikken til Bergen2017.
Alle t-skjorter og vindjakker er ferdig trykket og pakket. Headwear og penner er også på plass. 

Alle våre bloggvenner kan allerede nå begynne å kjøpe de offisielle VM-produktene her hos oss, før vi lanserer nettbutikken i slutten av uken.

Tilbake til sykkelturen vår. 
Denne tirsdagen var det bare to av oss, Sanna og Hege, som syklet. Vi må jo holde sykkeltradisjonen/sykkelvanen vår i live til tross for ferieavviklinger.

Monica og Leni nyter solen på sine ferieturer i Spania, og Inger Margrethe hadde en annen forpliktelse denne tirsdagen. Leni har forresten lovet å sykle i Spania også, så vi får kanskje se noen selfie-bevis av dette løftet etterhvert. 

Det er jo alltid kjekt å sykle i større grupper, men det er også en viss fordel hvis det bare er to av oss. Da er det ikke like mange å ta hensyn til, så vi tenkte at det ville være gøy å prøve å slå den forrige rekorden vår rundt Nordåsvannet. Hege slo på Polar A360 klokken sin, Sanna slo på Strava-appen sin og rittet kunne starte.  Vi klarte hele turen fra og tilbake til Flex på 1 time og 23 minutter (sammen med 2 korter pauser), så vi slo rekorden vår og var veldig fornøyde med det! 
 
Neste uke blir det tre av Flex-damene som sykler avgårde, og vi håper veldig gjerne at du som leser bloggen vår vil være med oss neste gang. Det er bare å gi en lyd på mail til hege@flex.no eller sanna@flex.no, eller du kan rett og slett bare stille opp utenfor lokalene våre. 

Alle er velkomne og vi lover god stemning og godt humør! 

Vi sees neste tirsdag, 5.juli, klokken 16:00 på Nedre Nøttveit 58, Rådal :)