RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Havariet på Stend

Sanna Lutsoja

Da var onsdagens økt overstått. Vi hadde med oss flotte gjester med fantastisk kompetanse! Den norske sykkelpresidenten Harald Tidemann Hansen kom sammen med Erik Kubon Halvorsen og Eli Orre.

Harald Tidemann Hansen, Erik Kubon Halvorsen, Eli Orre, Monica Nordås, An-Magritt Karlsvik

Harald delte villig kunnskapen om hvordan man skal bruke et sykkelgir på en god måte. Det var kunnskap vi hadde behov for. Så fikk gruppen et virkelig slag midt i fleisen – Leni sin sykkel gikk på et totalhavari! Altså, hva gir du meg? Lenis sykkel er to år gammel og har blitt brukt på en 4-meters lang tur én gang. Bakhjulet og giret ble konstantert ødelagt, og Espen måtte komme med bil.

Et totalhavari

Leni ble fort savnet! Hun er nemlig sjefen over all logging av distanse, tid, puls og energiforbruk. Her blir syklingen tatt på alvor med andre ord! Jaja. Vi andre ga oss ikke der, turen fortsatte til Kaland – hvor vi snudde?!?!?! Flex-damene trodde ikke slikt var lov, men proffene mente at ”jo, det er det!”. Slik fant vi ut at proffene ikke var godt nok kledd, de frøs! Hva med en fleece fra Norrøna, sa vi da. Vi frøs nemlig ikke.

Denne turen lærte vi mye på, som giring og behovet for å ligge på hjul. Eli mener at det er viktig å ligge på hjulet til gutta for da sparer man opp mot 30% energi. Her må vi nok på et kurs hos Eli, for dette virker litt skummelt.

Vi sier takk til Bergen 2017-gjengen, og gleder oss allerede til neste onsdag. Blir du med da?

NyebrillerMonicaogAn-Magritt