RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Nydelig tur rundt Kalandsvatnet!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Nydelig tur rundt Kalandsvatnet!

Sanna Lutsoja

Tirsdag 24. mai var vi tilbake på 2 hjul etter et lite avbrekk. Av og til blir det for mye i hverdagen til å finne tid og rom for en sykkeltur etter jobb, men nå håper vi å være tilbake igjen med 1 gang pr. uke.

I dag stilte Hege, Monica, Sanna og Leni til start kl. 16.00 på Nedre Nøttveit. Vi stilte med varierende motivasjon og store smil.

Men den varierende motivasjonen ble umiddelbart samstemt da vi kom ut fra lokalene våre, for været var virkelig på vår side denne tirsdagen, med sol fra skyfri himmel og en flott temperatur. Det var litt vind som laget en uønsket motstand til tider, men vi skal så visst ikke klage.

Denne tirsdagen var det herlige sommerlukter, mange flygende insekter og barnelatter fra hagene. Gode lukter som mange av oss relaterer til barndommens sommerferier.

Det å sykle rundt Kalandsvatnet, på deler av den gamle Osbanen, er en fantastisk flott tur i nydelige omgivelser. Ikke nok med at det knapt er en oppoverbakke på runden, men det ligger også et historisk sus over deler av løypen. Osbanen gikk fra 1894 til den ble nedlagt i 1935, det var en smalsporet jernbanelinje som gikk mellom Nesttun og Os.

På Stend står fremdeles stasjonsbygningen intakt, og det samme gjør den på Os. Noe som gjør at vi må nok finne veien på sykkel til den også en dag.

Kanskje noen har lyst til å være med og vise oss sykkelveien til Os?

Vi er ikke ute etter å sykle fortest mulig, men å ha det gøy på veien.

Noen av oss er ikke overbegeistret for hverken nedover- eller oppoverbakker, og er det en bom eller ti på veien så er det enda et hinder som må overkommes.

Vi lærer stadig noe nytt hver gang vi setter oss på sykkelen. Vi begynner blant annet å skjønne at det ikke er populært at vi ligger flere i bredden for å kunne skravle litt, da ser de raske syklistene litt stygt på oss når de passerer.

Så da er det tilbake på rekke, helt til høyre…..for en liten stund, helt til skravlelysten melder seg igjen og vi bare må få sagt noe.

Hva gjør vel en kommentar og to fra de som trener veldig seriøst, når vi allikevel har det gøy med latter og moro. Og hvem vet, en dag har kanskje vi også kommet opp i tempo og sykler helt på rekke og rad. Men frem til det så møter du oss flere i bredden til tider. Og en dag går kanskje turen helt frem til Os stasjon også!

Vil DU være med oss på en helt uhøytidelig sykkeltur i flott natur, så er det bare å gi oss beskjed!

Eller du kan stille opp utenfor lokalene våre i Nedre Nøttveit 58 neste tirsdag (31. mai) kl. 16.00, for da setter vi oss på syklene igjen!