RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Nå kjører vi – første felles tur!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Nå kjører vi – første felles tur!

Sanna Lutsoja

Da har vi tatt utfordringen med å sykle mot VM i Bergen 2017. Etter at vi har fått kontrakten med salg av merchandise. Det er alle produktene som klær, gaver og give-aways med VM logoen på som skal brukes før og under selve arrangementet.

Tror du vi er stolte av å ha fått dette da? Så klart!

Så kom det som vi ikke helt hadde forutsett - utfordringen fra Erik Kubon Halvorsen om å virkelig vise hvor stolte vi er.  

–Bli med til Tour of Flanders neste år, sa han.

«Hjelp, hva…». Vi var innom ganske mange unnskyldninger for å slippe dette. Men så sa Leni: «Dette må vi jo klare! Vi tar denne utfordringen!». Nå har vi kjørt to testturer bare sånn for å se om dette i det hele tatt er mulig. Vi har jo litt sånne utrente sykkelkropper selv om vi faktisk er meget aktive i hverdagen. Et par av oss har PT Fredrik hos Moment i Fana som fortvilt prøver å få oss litt fit.

Men nå skal det altså sykles rundt Kalandsvatnet til å begynne med en gang i uken. 

Onsdager kl. 1600 utenfor Flex sitt kontor
starter turen.

Sist brukte vi 1 time og 48 minutter. Ja, kanskje ikke det raskeste, men vi sykler jo mest for å ha det moro da. Vi har med litt energi i pose som vi spiser på tilbaketuren. 10 minutters pause legges inn.

Syklene er ikke nye og vi har ikke sykkelsko, ennå. Ikke har vi fancy utstyr – men vi har veldig lyst på det. Vi har planer om å designe en flott sykkeldress som passer til jenter med en kilo eller to for mye. Det blir spennende.

Til dere som leser bloggen vår – bli med da. Her er det plass til alle i alle fasonger. Innimellom vil vi ha med oss noen sånne litt kjente personer også. Gjestebloggere med skjevt blikk og løs latter.

Vi sees i dag!