RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Endelig kunne vi kle av oss!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Endelig kunne vi kle av oss!

Sanna Lutsoja

Tirsdag 31.05 kl 08:00.

Stille morgen. Det var grått og trist og ikke mer enn 13 grader ute, til tross for at værmeldingen hadde lovet gull og grønne skoger. Vi så på hverandre med spørrende blikk blandet med skuffelse: "Hva er dette for noe?". Vi må innrømme at det er en veldig tydelig parallell mellom været og motivasjonen vår, de går hånd i hånd og motivasjonen var vel ikke helt på topp denne morgenen.

Ettermiddag, kl 16:03.  

Travelhet i lokalene. Vi sjekket om alle hadde nok luft i hjulene, nok vann i flaskene og nok batteri på telefonene. Den eneste vi manglet var Hege, som fortsatt var i full sving med en jobb som måtte avsluttes før hun kunne komme seg avgårde. Prosjekter som haster er jo en del av vår hverdag og denne tirsdagen var ikke et unntak. Det er faktisk motsatt, unntak er hvis noe ikke haster. Slik er det og slik må det være - kundene kommer alltid først.   

Men vi kom oss endelig avgårde litt over halv fem, og plutselig hadde en kald vårdag blitt til en deilig midtsommerdag. Solen strålte fra skyfri himmel og temperaturen hadde steget såpass at vi alle måtte kaste vindjakkene. Vi måtte til og med smøre oss inn med solkrem, og bare lukten av solkrem gir jo en skikkelig sommerfølelse. 

Flex Reklame AS sykkeltur Bergen2017

Som dere kan se fra bildene blir det stadig flere av oss. Nå har også Inger Margrethe blitt med på sykkelutfordringen vår og booket tirsdagene sine fremover, så da er de fem Flex-jentene blitt fulltallige. Dette var den første turen hennes, og vi fikk vist litt av både fart og teknikk som vi har tilegnet oss gjennom de to månedene vi har holdt på med syklingen. Vi blir jo stadig raskere og teknisk bedre som syklister, det er i hvert fall noe vi liker å tro selv. 

Det tok ikke lang tid før vi skjønte at hvis vi sykler med stor fart, så er det best å holde munnen lukket. Men prøv å gjøre det når stemningen er på topp og du har det varmt og deilig i godt selskap. Det er faktisk helt umulig på turene våre, for vi smiler og ler hele veien. Statistikken sier at man ufrivillig svelger omtrent 70 insekter i løpet av et liv, og flere av oss ble en del av statistikken denne tirsdagen. 

Kl. 18:45 var vi tilbake igjen.

Her er noen tall fra turen som vi synes det er litt gøy å følge med på.
Hele distansen kom på 29.8 km, en av oss forbrant 1540 kalorier og for de fleste tok turen mer eller mindre 2 timer og 2 minutter. Vi må jo regne med tiden som går når vi stopper opp for å ta bilder og kose oss. For dukker det opp en vakker, gul blomstereng så tar vi gjerne en liten detour for å forevige disse vakre stedene med kameraene våre. 

Vi gleder oss som vanlig til neste tur! Har du lyst til å være med så er det bare å gi beskjed. Vi vil gjerne at flere av våre venner og bekjente blir hektet på sykling, slik som oss. Og vi starter som alltid utenfor lokalene våre på Nedre Nøttveit 58. 

Nyt det fine været så lenge!