RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Hyttetur med sykkeltur

Sanna Lutsoja

Lenis sykkelreportasje direkte fra Albir, Spania.

Ferietid og hyttetur er ikke unnskyldning nok til å skippe ukens sykkeltur. Jeg har skjønt det - damene som er på jobb har hatt sin tur denne uken så da måtte jeg også få den på plass.

Men med hytte i varmere strøk er ikke problematikken sol eller ikke sol. Her går det mer på når det er kaldt nok til å sykle. Unnskyldning som at en ikke har sykkel osv. kunne jeg ikke ta, har nemlig opptil flere stykker i garasjen.

Vel, i går ble planen lagt, jeg skulle sykle opp til parkeringen ved Mastefjellet som vi kaller det her nede, Albirs svar på Ulriken. Serra Gelada, iskremfjellet. Siden jeg går tur der de fleste morgener ble det naturlig å putte inn syklingen der også.

Men da jeg kom ut i garasjen hadde sykkelen nesten flate dekk! Og jeg som ikke har pumpet et sykkeldekk på over 30 år. Ja ja, det var vel bare å pumpe i vei da - så tenkt så gjort. Men neida, på dagens nymotens sykler var det ikke så enkelt. Men å ringe etter hjelp skulle jeg i hvert fall ikke, så da ble det å lese seg opp på problemet på nettet. Og ut i fra søketreff er jeg langt i fra den eneste som har stått fast på "hvordan" en pumper luft i dekket. Og godt var det, en følte seg fort et hakk mindre dum. Og med ny lærdom om forskjellige ventiler gikk det mye bedre og vips så var sykkelen klar.

Kl. 06:15 var det bare å sette seg på sykkelen. Temperaturen viste 23 grader og solen hadde enda ikke stått opp.

Ikke var det så mange andre ute heller, så jeg fikk veien for meg selv igjennom Albir og opp bakkene mot mål. Bakker jeg i romjulen måtte gi tapt midtveis gikk nå unna, om ikke i full fart så kom jeg meg opp, med glans! Det gjør godt på selvtilliten når en vinner en bakke og to. Sykkelen ble parkert og trimturen til topps ble gjort unna til fots i soloppgangen.

Vel nede igjen var det å sette seg på sykkelen og begi seg på hjemveien. Det var ikke dumt å kombinere disse to aktivitetene, så det blir nok gjort flere ganger.

Neste sykkeltur er under planlegging, det spørs om ikke den må gå til Altea med sykling på strandpromenaden.

Følg med i neste brev fra hytten i Alfaz!