RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Veien til Os - 12.05.16

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Veien til Os - 12.05.16

Sanna Lutsoja

Vi fant, vi fant... veien til Os!

En nydelig søndag morgen, stilte Sanna og Leni opp utenfor Flex for en ekstra sykkeltur utenom den vanlige tirsdagsturen. Nok en gang hadde vi været på vår side, solen skinte fra en skyfri himmel og temperaturen sa klart i fra om at her var det solkrem, solbriller og kort bukse som gjaldt.

Vi er jo ganske så ferske på dette med å sykle mye og langt, så det ble litt diskusjon frem og tilbake om hvor veien skulle gå. Men at det skulle være en ny tur var begge enige om, for Kalandsvatnet rundt er vi blitt en smule lei. 

Leni tenkte at å sykle rundt Nordåsvannet kunne være greit på en søndag, men Sanna ville litt lengre. Og siden utfordringer er noe vi liker så ble vi enige om å finne veien til Os, for det er jo en av de turene vi har snakket om å prøve ut tidligere (det kan du lese om her).

Seige bakker (noen vil kanskje ikke kalle dem bakker, men for oss føltes det sånn), er det mange av på veien til Os. Men vi hadde god fart på syklene følte vi, og det gikk faktisk over all forventning.

1 time og 15 minutter etter starten utenfor Flex, stoppet vi opp på Esso for en is og for å nyte det flotte synet av blått hav, båter, og ikke minst, havnesjefens nydelige oppsyn.

Syklister på Os

Under pausen diskuterte vi litt disse seige bakkene som vi hadde hatt god fart NEDOVER... hmm.. men nå begynte tanken på at disse bakkene skulle jo faktisk sykles OPPOVER på veien hjem.

Vel, etter en runde bortom for å sjekke Os Stasjon, var det bare å gi seg i vei med returen. Her var det ingen "Kjære mor, jeg vil ikke sykle mer!"

Så smilene ble satt på plass og ettersom noen skyer dukket opp og truet det gode sykkelværet, var det bare å få ræven i gir. Ingen mer fomling og unnskyldninger om vond rygg og tunge lår.

Så vi syklet... og syklet... i godt tempo tok vi den ene seige bakketoppen etter den andre. Med glans, om vi skal si det selv. Og mestringsfølelsen var på topp, for dette gikk over all forventning og bakketoppene var ikke så høye lengre. Det vil garantert bli flere turer til Os, og neste gang blir alle Flex-damene med.

Og til våre store glede kom det en pakke i posten i dag, til alle oss damene på Flex!
Diadora har nemlig sponset oss med lekker sykkelbekledning, og kan tro vi gleder oss til i morgen når vi skal ha vår første sykkeltur i skikkelige sykkelklær! 

Tusen takk, Diadora! :)