RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Siste tur rundt Kalandsvatnet for denne gang!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Siste tur rundt Kalandsvatnet for denne gang!

Hege Espeland Lygre

For tredje uken på rad har vi vært så heldige at vi har hatt strålende sykkelvær!

Egentlig har vi satt opp tirsdager som faste sykkeldager, men siden det ikke passet for flere av oss denne uken ble turen vår forskjøvet til neste dag. Og det passet faktisk helt supert, for på tirsdagen var det overskyet og regn, mens på onsdagen så strålte solen igjen fra skyfri himmel. Og vi klager alldeles ikke!

Ukens tur startet med setetrøbbel. Setet på sykkelen til Hege var løst og det var ikke bare, bare å feste det på plass igjen. Skulle det skyves helt bak? Eller forover? Og det tippet jo bare lengre og lengre oppover jo mer en forsøkte å rette på det. Men etter noen prøvinger og feilinger, blandet med høy latter når det ene forsøket resulterte i at setet tippet så oppover at hun skled rett av, så var det endelig på plass der det skulle være. 

På denne turen, som på alle de andre turene våre, var stemningen som vanlig på topp, smilene gikk fra øre til øre og latteren satt løst. Men vi merket at det var litt tyngre å sykle enn vanlig, så derfor ble det vel litt flere stopp enn vi pleier å ha, og som alltid så blir disse stoppene grundig dokumentert med selfies, for vi må jo bevise at vi faktisk drar ut på disse sykkelturene våre.

Vi stoppet for å hilse på en stolt hane, som ikke var like begeistret for å se oss, han vernet umiddelbart om sin flokk med høner og dro dem ut av syne. 

Enda et stopp tok vi hos noen vakre hester og føllet deres, som gikk og gresset langs et gjerde. Og et mindre hyggelig møte ble det med en grå katt, som gikk i ett med fargen på fortauet, men det endte heldigvis bra uten skade på hverken katt eller syklist.

Og ut fra tittelen på blogginnlegget så trodde du vel ikke at dette var siste turen vår vel? Å neida, det betyr bare at det er på tide å variere litt. For det var nok derfor denne turen var litt tyngre enn vanlig, vi har rett og slett gått litt lei av løypen. Men til tross for alle stoppene våre denne gangen, så brukte vi faktisk ikke mer tid enn vi brukte i forrige uke. Så stolt måtte vi jo konkludere med at vi stadig blir litt raskere på syklene våre. 

Og dette har gitt oss videre motivasjon, for vi har nemlig meldt oss på VÅRT FØRSTE LØP! Jentetråkken går av stabelen den 19. juni, og der skal vi være med.

"Men vi trenger en guide!

I anledning dette løpet ønsker vi å teste ut løypen på forhånd, for ingen av oss kan veien.
Så vi trenger noen som kan lose oss gjennom løypen på sykkelturen vår i neste uke! Er det deg? 

IMG_5670.jpg

NESTE TUR:
Tirsdag 14. juni kl. 16.00.
Oppmøte utenfor lokalene våre på Apeltun (Nedre Nøttveit 58)


Alle er hjertelig velkomne. Bli med da vel! :)