RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Jentetråkken 2016!

Sykkelblogg

Flex-damene sykler lekende mot Sykkel-VM i Bergen 2017. Bli med oss mot målet. Latter og moro er vårt motto. 

Vil du også bli litt sprekere?

Jentetråkken 2016!

Hege Espeland Lygre

KLAR FERDIG………SYKL!

Da var dagen kommet, søndagen med Jentetråkken 2016.

3 av Flex-damene pluss Flex-jenten vår var mer eller mindre klar for en økt rundt Nordåsvannet. Syklene ble stappet inn i og bak på bilene slik at vi fikk alle med oss. For vi må vel innrømme at å sykle hjemmefra og til start ble i overkant mye en søndags formiddag. 

Så det ble den litt feige metoden…….vi kjørte bil til og fra. Av og til må det få være lov.

Det ble stilt til start i god tid før avgang. Startnumrene til syklene skulle hentes og vi hadde med oss røde t-skjorter som skulle deles ut til alle samarbeidspartnerne til Bergen 2017 som skulle være med i dag. Vi takker vår leverandør, New Wave, for medsponsing av de flotte t-skjortene.

Alle damene og jentene var veldig fornøyde, og godt synlige var vi også for det var ikke få av oss som stod klare i rødt.

Foto: Tom Guldbrandsen / Private bilder

Etter uker med nydelig temperatur var det en smule kjølig ute denne søndagen, og siden de flotte t-skjortene skulle vises var det av med klær og hjelmer for å få t-skjortene utenpå vindjakkene. Solen var fremme, men det var også en skikkelig sur vind. Vi får tenke på at i motvind blir det enda bedre trening ut av syklingen.

Turen gikk i full fart på sykkelveien mot Hop. Da vi kom til Hjortevegen var vi blitt såpass varme at her måtte vi faktisk kaste vindjakkene. 

Det fortsatte i godt tempo opp Fana/Flyplassvegen, og vips var en kommet over Straume og siste stykke langs vannet gjenstod. Et par av oss syklet godt i tet og et par av oss ble liggende litt mer bakpå. Men hva gjør det, det er sykkelgleden som betyr noe, ikke alltid å komme først.

Og vi kom alle i mål. Der ventet det en smilende velkomstkomité som vaiet med flaggene og heiet oss inn i mål, fine t-skjorter med Jentetråkken på brystet og nystekte vafler, gode kaker, frukt og drikke.

En photoshoot med de flotte damene i rødt måtte vi jo også få på plass, før vi stuet syklene på plass igjen inni og bak på bilene. Og vi må vel få si at vi var godt fornøyde med innsatsen vår på en søndags formiddag.

Nå grugleder vi oss (vi har jo sett værmeldingen) til tirsdag 21.06 kl. 16.00, når Endre Sundfør Sivertsen kommer og skal vise oss vei.. Hvor? Det vet vi ikke enda, så vi er veldig spente!