Vi hjelper deg å bli synlig

Flex Reklame har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.

Alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger

Det er ikke lett å plassere oss i en bås når det gjelder produksjon og produkter. Vi er som navnet sier en fleksibel bedrift og vi pleier å si at vi ikke kjenner til ett eneste firma i Norge som har ett tilsvarende bredt produksjons- og produktsortiment.

Vi har et stort kontaktnett i Norden, Europa, USA og Asia som hjelper oss med løsninger og produkter, og vi hjelper våre kunder med levering av alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger

             Det som ikke finnes, kan lages!

Med eget kontor i Gdynia i Polen sørger vi for leveranser av alt fra skilt med og uten LEDakrylprodukteroppblåsbare figurertelt i ulike versjonerstorformattrykkbeachflaggroll-ups, print, arenareklame, klistremerker, folie, profilartikler, gaveartiklerfirmatøy (med både trykk og broderi), bildekor m.m. 

Vi har også stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen, med en maskinpark få andre i Norge har. Her har vi også egen lastebil og lift med dyktige montører. I tillegg har vi reklamebil og reklamehengere som ditt firma kan leie på uke- eller månedsbasis. 

Vårt dyktige team i Bergen kan hjelpe deg med det meste!