RING ELLER BESØK OSS

Flex Reklame AS

Nedre Nøttveit 58
5238 Rådal

+47 55 11 97 00
flex@flex.no

Åpningstider:
Mandag til fredag fra 08.00-16.00

 

Org.nr. 883 782 852

58 Nedre Nøttveit
Bergen, Hordaland, 5238
Norway

+47 55 11 97 00

Flex Reklame AS - Hjem

Flex Reklame AS er en ledende produsent og totalleverandør innen skreddersydd dekor, skilting og profilering. Vi kan tilby alle typer skilt, messeutstyr, bildekor, banner, print, folie, klistremerker, reklamebil, reklamehengere, spesialproduksjon, design, profilartikler og annen visuell reklame.


Flex Reklame har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter
og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper
på hele Vestlandet og i store deler av Norge.

Alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger

Det er ikke lett å plassere oss i en bås når det gjelder produksjon og produkter. Vi er som navnet sier en fleksibel bedrift og vi pleier å si at vi ikke kjenner til ett eneste firma i Norge som har ett tilsvarende bredt produksjons- og produktsortiment.

Vi har et stort kontaktnett i Norden, Europa, USA og Asia som hjelper oss med løsninger og produkter, og vi hjelper våre kunder med levering av alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger
 

                  Det som ikke finnes, kan lages!
 

Med eget kontor i Gdynia i Polen sørger vi for leveranser av alt fra skilt med og uten LEDakrylprodukteroppblåsbare figurertelt i ulike versjonerstorformattrykkbeachflagg standard, beachflagg squareroll-ups, print, arenareklame, klistremerker, folie, profilartikler, gaveartiklerfirmatøy (med både trykk og broderi), powerbanksbildekor m.m. 

Vi har også stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen, med en maskinpark få andre i Norge har. Her har vi også egen lastebil og lift med dyktige montører. I tillegg har vi reklamebil og reklamehengere som ditt firma kan leie på uke- eller månedsbasis. 

Vårt dyktige team i Bergen kan hjelpe deg med det meste!

SYKKEL-VM BERGEN 2017

Flex Reklame AS er offisiell partner for Bergen 2017.
Vårt ansvarsområde er Merchandise, og det innebærer all utvikling og salg av de offisielle VM-produktene. 

Vi er allerede godt i gang og har åpnet nettbutikk hvor vi selger varer til norske og utenlandske sykkelentusiaster.

Vi vet også at sykkelinteressen blant næringslivet i Norge er stor, og derfor lanserer vi egne produkter for eksklusivt salg til bedriftsmarkedet. Her vil bedrifter få anledning til å merke offisielle VM-produkter med egen logo og budskap. Klikk her for mer informasjon!