Hvem er vi?

Flex Reklame AS ble etablert i 2001, har 14 fast ansatte medarbeidere og holder til på Apeltun i Fana - Bergen. Her disponerer vi 900m2 som inkluderer showroom, kontorer, lager og produksjon.

Vi er den største aktøren på markedet i vår region og omsetningen er stadig økende. I 2017 endte vi på omtrent 33 millioner eks.mva.

Vi ønsker også i fremtiden å være en offensiv bedrift som kan tilby våre kunder den beste service, de beste løsningene og være, som navnet vårt tilsier, fleksible samt konkurransedyktige på priser.

 

Hva driver vi med?

Vi leverer alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger. Våre medarbeidere er voksne og erfarne mennesker som kan sine fagfelt. Vi har en stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen, har en rekke norske underleverandører samt et stor nettverk av underleverandører i resten av verden.

Vi har også eget kontor i Gdynia - Polen som sørger for at det vi får produsert der nede holder den kvaliteten som våre kunder forventer, samt at vi får dette til konkurransedyktige priser. 

 

Hvorfor velge oss?

Vi ønsker å være på lag med våre kunder og strekker oss alltid langt for å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Med vår erfaring og bredde i produkter gjør at du kun har et firma å forholde deg til, og du kan være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte!