hvem er vi?

Flex Reklame AS ble etablert i 2001, har 14 fast ansatte medarbeidere og holder til på Apeltun i Fana - Bergen. Her disponerer vi 900m2 som inkluderer showroom, kontorer, lager og produksjon.

Vi er den største aktøren på markedet i vår region og omsetningen er stadig økende. I 2015 endte vi på omtrent 25 millioner eks.mva.

Vi ønsker også i fremtiden å være en offensiv bedrift som kan tilby våre kunder den beste service, de beste løsningene og være, som navnet vårt tilsier, fleksible samt konkurransedyktige på priser.

 

Hva driver vi med?

Vi leverer alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger. Våre medarbeidere er voksne og erfarne mennesker som kan sine fagfelt. Vi har en stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen, har en rekke norske underleverandører samt et stor nettverk av underleverandører i resten av verden.

Vi har også eget kontor i Gdynia - Polen som sørger for at det vi får produsert der nede holder den kvaliteten som våre kunder forventer, samt at vi får dette til konkurransedyktige priser. 

 

hvorfor velge oss?

Vi ønsker å være på lag med våre kunder og strekker oss alltid langt for å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Med vår erfaring og bredde i produkter gjør at du kun har et firma å forholde deg til, og du kan være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte!


SYKKEL-VM BERGEN 2017

Flex Reklame AS er offisiell partner for Bergen 2017.
Vårt ansvarsområde er Merchandise, og det innebærer all utvikling og salg av de offisielle VM-produktene. 

Vi er allerede godt i gang og har åpnet nettbutikk hvor vi selger varer til norske og utenlandske sykkelentusiaster. Vi vet at sykkelinteressen blant næringslivet i Norge er stor, og derfor lanserer vi egne produkter for eksklusivt salg til bedriftsmarkedet. Her vil bedrifter få anledning til å merke offisielle VM-produkter med egen logo og budskap. Klikk her for mer informasjon!