Sammenleggbar sportsbag fra Tracker

En av våre favoritter for tiden er den nye sammenleggbare sportsbagen fra Tracker. 

Hvem har vel ikke reist på ferie der de har shoppet litt for mye, og deretter endt opp med å måtte kjøpe seg en ekstra bag for å få med seg alt hjem igjen. Og det er vel også nok av dem som mangler oppbevaringsplass til x-antall bager og kofferter i skapet eller boden. 

Denne sammenleggbare bagen kan enkelt brettes inn i den ene sidelommen, noe som gjør den liten og anvendelig å ta med seg i kofferten når du skal ut å reise. Den tar heller ikke mye plass i skapet eller boden, og kan tilogmed pakkes ned i en skuff.

I tillegg til å være praktisk så er bagen også stilig å se på, med lekre kontrastfarger mot den grå hovedfargen. Og prisen er ikke verst den heller, så denne er absolutt verdt å se nærmere på. 

SAMMEN STØTTER VI BARNEKREFTFORENINGEN!

Flex Reklame har, sammen med New Wave Profile,
inngått en donasjonsavtale med Barnekreftforeningen.

Avtalen går ut på at det har blitt valgt ut et antall produkter, der det vil bli donert et visst beløp for hver solgte artikkel. 

Det vil ikke koste deg noe ekstra, men det vil gjøre en forskjell for Barnekreftforeningen, en frivillig organisasjon som baserer sitt arbeid på gaver og innsamlede midler.

Store deler av pengene som blir samlet inn til Barnekreftforeningen går til forskning på barnekreft, både medisinsk og på rehabilitering og behandlingsmåter.

Velger du å kjøpe ett eller flere av de aktuelle produktene under her så er du også med å støtte Barnekreftforeningen i deres flotte arbeid.

Grunnet ulik donering på ulike produkter vil total doneringssum oppgis ved kjøp.

Reklamehenger med LED-belysning

Circle K Nesttun har fått ny bilvaskemaskin, og til å spre det glade budskapet har de leid vår reklamehenger, med innebygget LED-belysning, for de neste 2 månedene.

Dette er en unik måte å få frem ditt budskap på, både dag og natt!

Vi har fortsatt tilgjengelig 2 stk. reklamehengere uten LED belysning, om noen skulle trenge dette 😊

VIDEO - Trykking av transfermerker

transfermerker

Behind the scenes

Bli med oss inn på trykkeriet vårt, når vi viser litt av prosessen bak hvordan vi påfører transfermerker, som er en av metodene en kan profilere arbeidstøy på.
 


Transfermerker påføres i en varmepresse, og de blir en del av plagget de er festet til. Merkene passer på alt fra arbeids- og profilklær til sports- og fritidstøy. De blir produsert med vannbaserte farger og lim, og er myke og elastiske på plagget.

Ønsker du å synliggjøre dine ansatte?
Vi hjelper deg gjerne med forslag til oppsett og design.

Flex Reklame har fornyet samarbeidsavtalen med Brann!

For det 15. året på rad inngår Flex Reklame avtale med Sportsklubben Brann. Vi er stolte av å fortsette med å produsere all arenareklame og dekor på stadion.

Steinar Aase fra Brann legger til: "Gjennom alle disse årene har Espen og gjengen hjulpet oss med alt mellom himmel og jord som vi har hatt behov for, og de er alltid behjelpelig for oss og ikke minst alle andre samarbeidspartnere. Det er ikke en ting de ikke kan hjelpe med, for som de sier; Det som ikke finnes, kan lages!"

Steinar Aase (t.v) fra Sportsklubben Brann og Espen Hansen (t.h) fra Flex Reklame