Bildekor - Flex Reklame AS

Bildekor

Flex Reklame AS har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert folie.
Profildekor på bil og andre kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på samtidig det gir et profesjonelt inntrykk. Vi har lang erfaring i å utforme og montere bilreklame, og kan hjelpe deg med alt innen bildekor.

dekor på bil

Vår skilt- og dekor avdeling har stor kunnskap innen dekorering biler, og vi hjelper deg med design, utforming, produksjon og montasje av dekor.

 ✔️ Stort utvalg i farge og design.  

 ✔️ Alle typer utskjæringer/konturer.

Dekorer vinduene med ditt budskap samtidig som du kan se ut fra innsiden. 

 

SMÅ DEKOR- OG LOGOELEMENTER

Jobber du som tømrer for eksempel, er bilen din synlig for potensielle kunder enten du kjører til jobb eller er du parkert hjemme. Det er noe av det billigste og mest effektive du kan gjøre for å markedsføre bedriften din. Flex Reklame AS kan levere det meste innen bilprofilering, enten du ønsker kun logo eller tekst.

Vi har gjennom årene tilegnet oss mye kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg i å profilere deg best mulig til dine kunder og ansatte. Vårt nettverk av partnere og leverandører gjør at vi kan skreddersy det meste for akkurat dine behov.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!