Frosting og skjerming - Flex Reklame AS

Frosting og skjerming

Folie og skjerming på glassvegger

Frostfolie er populært å bruke i kontorlandskaper til å dekorere glassvegger og hindre innsyn, samtidig som det slipper inn lys. 

Folie er plastfilm som festes på glass. Folien er enten transparent eller farget og er den mest brukte merkingen på glassvegger.

Folie er mye brukt på innglassede kontorer, kursrom, resepsjoner, inngangspartier og på vinduer til rom man vil unngå innsyn til. Noen velger å dekke hele glassflaten med folie, mens andre velger bare halvparten. Frostet folie ser omtrent ut som sandblåst glass og kan kombineres med dekorasjon, mønstre, print, eller en sammensatt kombinasjon av disse. Folie med print eller mønster kan brukes både som skjerming og dekorasjon, og forbedrer følelsen av åpenhet i innestengte lokaler. Folie brukes også for å gi særpreg i kontormiljøer slik at bedriftens identitet tydeliggjøres.

Vi folieskjærer logoer, tekst og annen dekor. Vi printer også direkte på folien, noe som kan gi mange forskjellige og spennende uttrykk. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Vi er miljøsertifisert

Vi er miljøsertifisert

Vi har vært sertifiserte innen Kvalitet ISO 9001 siden 2020, men ønsker nå å også fokusere mer på miljø. Denne våren ble vi endelig miljøsertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001 / Miljø.

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Yngve J. Floen

Yngve J. Floen

Prosjektleder / Skilt og dekor

995 74 558 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5382 Rådal

yngvej@flex.no

www.flex.no

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!