Solfilm til bygg - Flex Reklame AS

Solfilm til bygg

Gjennom de ulike sesongene gir solfilmfilm deg ulike fordeler: Du kan kontrollere lyset slik du ønsker og solfilmen gir en termisk optimalisering med bedre isolasjon om vinteren, og en betydelig reduksjon i solvarme om sommeren.

I tillegg stopper solfilm også UV stråling som kan være skadelig for møbler og annet interiør.

Velg filmen som er riktig for deg!

Speil, Farget, Neutral eller minst mulig synlig – det er et ekstremt stort utvalg innen solbeskyttelse.

Tenk etter hva slags visuell effekt du ønsker, se på hva som er primærbehov, varme – uv – lys. Kan det monteres på utsiden eller må det skje fra innsiden.  Husk! – Effekt er nesten alltid best ved utvendig montering. Vi anbefaler utvendig montering på det sterkeste. 

Man kan få solfilmer som er nesten ikke synbare på utside og innside, disse er kun VARMEAVVISENDE og er fantastiske filmer, men koster en del mere grunnet nano teknologien. Et godt alternativ er da enten Speil eller Neutral, disse gir også dempet innsyn og redusert lysmengde.

Solfilm: Speileffekt

Hindrer effektivt innsyn og varme. Speil i forskjellige mørkhetsgrader og varianter, med 99% beskyttelse mot UV stråler.

Eksternt montert kan speilfilmene brukes på de fleste kjente vindustyper og konfigurasjoner. Mest brukt er filmer med 85% energi refleksjon, disse tar også bort ca. 60-80% av synbart lys, alt etter type. Ønsker man en film som gir mer lys, vil også varme refleksjonen reduseres.

CHROME XS SPEIL

Solfilm med speileffekt, utendørs montering. Reflekterende metallisert solfilm som gir speilbilde på utsiden og fri sikt fra innsiden. Denne høykvalitetesfilmen er vår absolutte bestselger. 10 års garanti. Speil, Farget, Neutral eller minst mulig synlig – det er et ekstremt stort utvalg innen solbeskyttelse.

Les mer:

TITANE XC – SOLFILM MED SOTET / MØRK EFFEKT, UTENDØRS MONTERING 

Høykvalitets sotet solfilm som gir et nøytralt tilpasset preg på utsiden og fri sikt fra innsiden. Reduserer Blending og UV. 10 års garanti.

Les mer:

Beskytt Møbler og Interiør

Optisk klare vinyler med  99% beskyttelse mot UV stråler fra solen.

Eksponering for de synlige, ultrafiolette og infrarøde strålene som kommer fra solen kan føre til at mange fargede gjenstander og møbler falmer eller forringes. Vårt utvalg av UV-solfilmer er spesielt designet for å filtrere ut skadelige UV-stråler, samt en betydelig mengde infrarødt og synlig lys.

CLEAR UVC

Filmen er svært effektiv for til å absorbere solen og månens UV-stråler (99% opp til 385 nm). Denne filmen vil beskytte gjenstander og møbler som er utsatt for lys mot falming og for tidlig aldring. 10 år garanti på film.

NEUTRAL 40 UVC

Vindusfilm som beskytter mot UVC stråler, perfekt til å beskytte møbler og andre gjenstander mot bleking. Invendig film som også har en svak varmedemping, monteres innvendig. 10 år garanti på film. 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!