Bilfoliering - Flex Reklame AS

Bilfoliering

Vi er spesialister på bilfoliering, bilreklame og bildekor. 

Bilfoliering er en het trend! 

Flex Reklame AS har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert folie.
Profildekor på bil og andre kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på samtidig det gir et profesjonelt inntrykk. Vi har lang erfaring i å utforme og montere bilreklame, og kan hjelpe deg med alt innen bildekor.

Fra skisse til montering!

Vår skilt- og dekor avdeling har stor kunnskap innen dekorering biler, og vi hjelper deg med design, utforming, produksjon og montasje av dekor.

 ✔️ Stort utvalg i farge og design.  

 ✔️ Alle typer utskjæringer/konturer.

 

Tenk… små og 

store formater.

Jobber du som tømrer for eksempel, er bilen din synlig for potensielle kunder enten du kjører til jobb eller er du parkert hjemme. Det er noe av det billigste og mest effektive du kan gjøre for å markedsføre bedriften din. Flex Reklame AS kan levere det meste innen bilprofilering, enten du ønsker kun logo eller tekst enten stor reklame. 

Med 23 års erfaring

Vi har gjennom årene tilegnet oss mye kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg i å profilere deg best mulig til dine kunder og ansatte. Vårt nettverk av partnere og leverandører gjør at vi kan skreddersy det meste for akkurat dine behov.  Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Bestill: 

9 + 1 =

Kundeomtaler

{

Flesland Flis er stolte av å ha samarbeidet med Flex Reklame for å foliere våre kjøretøy, og vi kunne ikke vært mer fornøyd med resultatet. Flex Reklame har levert en fantastisk jobb med å gi kjøretøyene våre et unikt og profesjonelt utseende. Vi er imponert over deres ferdigheter og ekspertis innen grafisk design og foliering, og vi vil definitivt anbefale dem til alle som trenger et pålitelig og kreativt reklamebyrå. Takk for et flott samarbeid, Flex Reklame.

Flesland Flis