Digitale skilt - Flex Reklame AS

Digitale skilt

Digitale skilt gir full kontroll over innholdet som vises på alle skjermene i butikkene til enhver tid. Med god skybasert løsning kan dere enkelt endre innholdet på skjermene, og kombinere flere typer innhold som video, rullerende bilder, tekst eller leverandørstyrt innhold.

Fremtiden innen reklame

 

Moderne digitale løsninger gjør merkevaren og budskapet synligere, samtidig som det blir enkelt å bytte design og budskap ved ønske. Vi lever i en verden hvor utviklingen går raskt, og relevant kommunikasjon på digitale flater er avgjørende for å nå frem med ditt budskap. Flex Reklame AS har nå også begynt å finne de beste løsningene på digitale skilt. Vi tror at dagens analoge og statiske løsninger i fremtiden vil bli i kombinasjon med det digitale og vi ønsker å bli ledende på dette også.

Det digitale skiltet er på god vei til å erstatte den trykte plakaten i resepsjoner, i butikker, på bensinstasjoner, på sykehus og ellers andre steder der plakater blir brukt til å formidle informasjon. 

Vi har i dag flere gode løsninger, bl.a. fra Samsung, på skjermer som er like gode til bruk i resepsjoner og i butikker som på
messer som en digital rollup.

Men hvordan vet man at det som kommuniseres er riktig? Er din kommunikasjon målbar og intelligent? Disse spørsmålene er noe av det vi fokusere på sammen med våre kunder.

Teknologien er her nå, la oss bruke den riktig sammen.

Vi har gjennom årene tilegnet oss mye kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg i å profilere deg best mulig til dine kunder og ansatte. Vårt nettverk av partnere og leverandører gjør at vi kan skreddersy det meste for akkurat dine behov.
Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud