Arenareklame - Flex Reklame AS

Arenareklame

Vi leverer alt innen profilering på din arena. Alt fra skilter i oppganger, sponsorskilt inne på selve arenaen og store bannere.

reklameplass på din arena

Som sponsor og støttespiller til lokale klubber og foreninger kommer ofte muligheten til å profilere seg og fange mange tilskuers oppmerksomhet. Vi hjelper deg og din bedrift med alle typer arena reklame.

Arenareklame kan være digitale, eller i form av banner, det kan også være folie på gulv eller skilt. Vi tilpasser løsningen etter kunden og klubbens rettighetslinjer.

Vi har solid erfaring innen utforming, produksjon og montering av arenareklame, og leverer blant annet all arenareklame til Sportsklubben Brann.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Vi er miljøsertifisert

Vi er miljøsertifisert

Vi har vært sertifiserte innen Kvalitet ISO 9001 siden 2020, men ønsker nå å også fokusere mer på miljø. Denne våren ble vi endelig miljøsertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001 / Miljø.

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!