Figurskårne KART - Flex Reklame AS

Figurskårne KART

Dekorativ, bærekraftig og miljøvennlig FIGURSKÅRET KART

trykket på akustikkplate produsert av 100% resirkulerte plastflasker.

Norgeskart XL str. 172 x 215 cm

Fylkeskart str. 106 x 148 cm

Hvilket kart ønsker du på veggen?

Våre kart er informative, dekorative, lyddempende og engasjer både ansatte og besøkende. Ett Norgeskart på veggen gir deg en opplevelse på hvor stort og langstrakt landet vårt virkelig er og ikke minst hvor store avstander det er. Kanskje du heller ønsker ett kommunekart, regionskart eller fylkeskart som viser området hvor dere er virksom? Vi tilpasser kartet slik du ønsker og lager selvsagt plass til logo, tekst eller hva du måtte ønske.

( TIPS: Plasser kartnåler som viser hvor dere har aktiviteter)

Materialet vi trykker kartet på heter FlexSound og det er ett unikt, bærekraftig og dekorativt materiale som også er lyddempende. Med en tykkelse på 35 mm og med sort kjerne trenger man ikke egen innramming av platene. FlexSound egner seg ypperlig til alle typer dekorer og er produsert i 100 % resirkulert rPET fra brukte plastflasker.

Vi digitaltrykker direkte på FlexSound platene med Greenguard sertifisert UV blekk og skjærer/ konturskjærer platene etter ønskede størrelse, fasong og mål. FlexSound er testet og godkjent til lyddempingsklasse A og brannklasse B1.

Priseksempler:

Norgeskart str. XL 172 x 215 cm kr. 8.930,- / Norgeskart str. L 150 x 186 cm kr. 4.990,- / Norgeskart str. S 100 x 120 cm kr. 3.000,-

Fylkeskart 106 x 148 cm kr. 4.710,- . Prisene inkludere plassering av logo og tekst etter ønske.

Montering:

Alle kart leveres inkl. påmonterte distansefester og monteringsmal i papir slik at du selv kan montere opp kartet på veggen ved kun å skru i noen skruer om du ønsker det.

Kartet monteres 10 mm ut fra vegg med medfølgende distansefester for best effekt. Trenger du hjelp til montering fikser vi selvsagt det også.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

bestille Kart

Ivan René Skorjanc

Ivan René Skorjanc

Profilavdeling / Salg

908 84 973 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

ivan@flex.no

www.flex.no

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no