Om oss - Flex Reklame AS

Om Oss

I Nedre Nøttveit 58 i Bergen har det foregått produksjon av skilt, dekor og profilprodukter i 21 år.
Flere tusen kjøretøy har fått dekor og et endeløst antall varianter av forskjellige skilt – og profil produkter har blitt levert i det siste årene. 

sammen skaper vi fremtidens skiltløsninger. 

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.

Vi har et stort kontaktnett i Norden, Europa, USA og Asia som hjelper oss med løsninger og produkter, og vi hjelper våre kunder med levering av alt fra kulepenner til store og komplekse skiltløsninger.  Vi har også eget kontor i Polen som sørger for at det vi får produsert der nede holder den kvaliteten som våre kunder forventer, samt at vi får dette til konkurransedyktige priser. 

Flex Reklame AS holder til på Apeltun i Fana – Bergen.

Her disponerer vi 900 m2 som inkluderer showroom, kontorer, lager, produksjon med en stor maskinpark. 

Vi er også medlem i New Wave Profile, Skandinavias største gruppering for profilklær og gaveartikler.

Profilmarkedsføring er et stort og voksende medium og det er effektivt om det brukes riktig og konsekvent.

HVA DRIVER VI MED?

Vi har over 5.200 kunder fra hele Norge og Skandinavia, med hovedtyngden i Bergen og Hordaland. Alt fra store internasjonale konsern til butikken på hjørnet har sammen med oss funnet løsninger for hvordan profilere seg best mulig.

På Flex Reklame AS gjør vi kundene synlige.
Leveransene våre holder høyeste kvalitet. Ta kontakt med en av våre prosjektledere og avtal et møte eller en befaring.

dette er hva vi gjør

I Nedre Nøttveit 58 i Bergen har det foregått produksjon av skilt, dekor og salg av profilprodukter i 21 år. Flere tusen kjøretøy har fått dekor og et endeløst antall varianter av forskjellige skilt – og profil produkter har blitt levert i det siste årene.
Vi har 900 m2 med produksjons- og monteringshaller samt profil salgskontor og showroom med produkter som vi kan trykke og profilere din logo eller budskap. En topp moderne maskinpark og godt kvalifiserte medarbeidere gjør at vi leverer varer av høy kvalitet, til avtalt tid. Våre montører har utstyret og kunnskapen som skal til for en solid og sikker montering.

Produkter

Prosjekter

Tjenester

Vi er ISO-sertifisert: Miljø og kvalitet

Miljø- og samfunnsansvar er viktig for oss som bedrift, våre ansatte, våre kunder og leverandører. Vi er stolte over å si at vi er miljøsertifisert i henhold til ISO14001. 

Det er viktig for oss og for kundene våre at vi tar miljø og bærekraft på alvor, og med dette sertifikatet bekrefter vi det. 

Men hva innebærer egentlig ISO-14001-sertifiseringen?

Dette er den internasjonale standarden for miljøstyring. Den viser at bedriften har innført en god praksis for proaktiv styring av virksomhetens innvirkning på det ytre miljøet. Selve sertifiseringen blir utført av en tredjepart, noe som gjør at kunder kan stole på at bedriften jobber med å redusere hele verdikjedens miljøbelastning til et minimum. Det er revisjonsfirmaet Kiwa Norge som står bak miljøsertifiseringen av Flex Reklame AS.