Akustikkplater - Flex Reklame AS

Akustikkplater

Dekorativ, bærekraftig og miljøvennlig akustikkplate produsert av 100% resirkulerte plastflasker

FlexSound er ett dekorativt materiale for deg som trenger lyddempning av rom, eller bare ønsker noe elegant opp på veggen. Med en tykkelse på 35 mm og med sort kjerne trenger man ikke egen innramming av platene. 

Vi digitaltrykker direkte på FlexSound platene med Greenguard sertifisert UV blekk og skjærer/ konturskjærer platene etter ønskede størrelser, fasonger og mål. Med å kombinere ett flott trykk med figurskjæring kan du skape en dekorasjon som er unik og helt etter eget ønske. Hva med å trykke f.eks. trykke wayfinding i bygget på FlexSound? Her er det kun fantasien som setter grenser. FlexSound kan leveres i platestørrelse 150 x 235 cm. Testet og godkjent til lyddempningsklasse A og brannklasse B1.

100% miljøvennlig

FlexSound® er produsert av rPET-fibre som er 100 % gjenbruksmateriale utvunnet av plastflaskerProduksjon av VisioSound® etterlater ett CO2 fotavtrykk som er vesentlig mindre enn andre fibermaterialer og reduserer dermed forbruket av verdens oljeressurser.

FlexSound® frigir kun vann og CO2 ved forbrenning, platene er med til å skape et bedre inneklima da det ikke frigis emisjoner eller fiberstøv som kan skade eller irritere hud og øyne.

FlexSound® er ett kortreist bærekraftig produkt produsert i Norden og trykket i Norge med Greenguard sertifisert UV blekk. Vekt ca. 3 kg pr. m2.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Ivan René Skorjanc

Ivan René Skorjanc

Profilavdeling / Salg

908 84 973 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

ivan@flex.no

www.flex.no

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no