Lerret - Flex Reklame AS

Lerret

Hvert lerretsbilde er produsert her i våre egne produksjonslokaler og har høy kvalitet.

Lerretsbilder i alle størrelser

Kvadratisk, avlangt, stort eller lite? Valget er ditt. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at det kan være fint å blande ulike størrelser på en og samme vegg. 

Iblant kan det være vanskelig å velge bare ett motiv. Men hvem sier at du må det? Du kan like gjerne slå til med to, tre, fire eller enda flere bilder om du vil. En hel vegg dekket av lerretsbilder?! 

Lerretsbildene som vi her på Flex Reklame AS lager holder høyeste kvalitet. Vi benytter en kraftig lerretsduk som monteres på en blindramme. 

Lerretet ditt blir produsert med UV-resistent, luktfritt og miljøvennlig blekk. Alle interiørproduktene våre blir levert med et gratis opphengssystem.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud