Messetelt - Flex Reklame AS

Messetelt

Komplette messetelt med ditt trykk! 

Trenger du en smart, utendørs eller innendørs telt? Skill deg ut så du blir sett og husket med et eller flere av våre flotte kvalitets telt!

Bruksområdene på messetelt eller pop-up telt (også kalt quick-up og easy-up telt) er mange. De brukes som reklametelt, salgstelt, salgsbod, logotelt, profileringstelt, messetelt, eventtelt, foreningstelt, partytelt, idrettstelt/sportstelt, smøretelt, skiftetelt, startbod, racingtelt, depottelt, håndverkertelt, monteringstelt, åstedstelt, redningstelt, terrassetelt m.m. 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no