Skilt - Flex Reklame AS

Skilt

Vi er en av største produsenter av skilt og dekorprodukter.
Her finner du ulike produkter som hjelper deg å profilere din bedrift!

Vi skaper fremtidens skiltløsninger 

Alle bedrifter må gjøre reklame på en eller annen måte. Enkelte har store store reklameskilt utenfor, som tydelig og effektivt viser hvilke produkter eller tjenester som selges samt med navn og logo. Andre bruker kun mindre skilt innendørs for å fortelle om salg eller andre tilbud. Alle disse skiltene har egentlig samme funksjon: de gjør reklame og vil vekke interesse.

Vi leverer alle typer skilt, fra store fasadeskilt til små dekorskilt. Med eller uten belysning. Vi kommer gjerne på en befaring for å se hvilke løsninger som vil være best egnet kundens formål. 

Vi lager: 

  •  Fasadeskilt 

  •  Lysskilt 

  •  Veggskilt 

  •  Frittstående skilt 

  •  Skiltsystemer 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud