Profil & Gaveartikler - Flex Reklame AS

Profil & Gaveartikler

Vi hjelper bedrifter med å velge riktige reklameartikler, profilklær, firmagaver og kampanjeprodukter som hjelper å bygge en sterkere merkevare. Vi sørger for at produktene viser din bedriftsidentitet på best mulig måte og at det tilsvarer forventet kvalitet.

PROFIL- OG GAVEARTIKLER

Som kunde hos oss har du en trygghet i at du har en dyktig samarbeidspartner som kan levere alt du trenger innen visuell markedsføring, både raskt og enkelt.

Vi samarbeider med leverandører over hele Europa for å kunne tilby et bredt utvalg av profiltekstiler. Hos oss kan du blant annet bestille t-skjorter til messer, firmajakker til kollegaer, profilert treningstøy til å markedsføre bedriften din på arrangementer, sekker/kofferter til bedriftsreiser og mye mer. Vi har en egen maskinpark for trykk og brodering, og dette gjør oss til det mest fleksible selskapet i Hordaland når det kommer til leveringstid og kvalitet.

Profilprodukter / Strøartikler / Giveaways osv.

Kulepenner, reflekser, godteri, beachflagg, power banks m.m. Diskusjonen om hvilke reklameprodukter som er mest lønnsomme og som skaper mest salg, begynner med spørsmålet om hva som skaper en verdi for mottakeren og for dine potensielle kunder. Sammen finner vi produktene som er relevante for din bedrift, vi hjelper deg med å få ut budskapet du ønsker bedriften din skal formidle og hvilke artikler som passer best til spesifikke situasjoner. Vi har full kompetanse i profilering av alle tilgjengelige reklameprodukter med flere forskjellige trykkmetoder. Se kataloger i menyen.

SHOWROM

Vi disponerer 900m2 med produksjonslokaler, kontorlokaler og showrom i Fana, Bergen. Her finner du et bredt utvalg av både profilklær, firmagaver, messeutstyr og strøartikler.

Showrommet er åpent mandag til fredag fra kl. 08.00-16.00.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Vi er miljøsertifisert

Vi er miljøsertifisert

Vi har vært sertifiserte innen Kvalitet ISO 9001 siden 2020, men ønsker nå å også fokusere mer på miljø. Denne våren ble vi endelig miljøsertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001 / Miljø.

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Ivan René Skorjanc

Ivan René Skorjanc

Profilavdeling / Salg

908 84 973 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

ivan@flex.no

www.flex.no

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!