Messevegg - Flex Reklame AS

Messevegg

Tekstilstand – Norges mest solgte messevegger i tekstil!

Messevegg – tekstilvegg:

høy kvalitet

 Tekstilvegger er populære fordi de er elegante, lettmonterte og tar liten plass sammenlignet med andre typer messevegger. Messevegger tekstil leveres i mange ulike størrelser og fasonger.

Produktene kan tilpasses ditt behov og vi leverer design, print, montering av og festeanordninger til en rekke forskjellige messe- og utstillingssystemer. Med vårt store utvalg av messevegger finner du garantert den perfekte løsningen for å skille deg ut fra mengden, enten det er på et arrangement eller i dine egne lokaler.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no