Skilt og dekor - Flex Reklame AS

Skilt og dekor

Flex Reklame AS leverer komplette løsninger innen skilt, foliering, dekor og display-produkter. 

Vi har bred erfaring innen prosjektering – fra enkel til omfattende omprofilering.

01

Bildekor

Flex Reklame AS har hele produksjonen i eget hus fra design til ferdig montert folie.
Profildekor på bil og andre kjøretøy er en effektiv måte å gjøre seg synlig på samtidig det gir et profesjonelt inntrykk. Vi har lang erfaring i å utforme og montere bilreklame, og kan hjelpe deg med alt innen bildekor.

02

Bilfolie

Bilfolie er mest brukt som veldig effektiv reklameplass. Men samtidig som bilfolie er en metode for markedsføring og profilering, kan folie også være løsningen for deg som er lei av fargen på bilen din, eller bare vil beskytte den originale lakken.  

03

Skilt

Vi leverer alle typer skilt, fra store fasadeskilt til små dekorskilt. Med eller uten belysning. Vi kommer gjerne på en befaring for å se hvilke løsninger som vil være best egnet kundens formål. 

04

Frosting og skjerming

Frostfolie er populært å bruke i kontorlandskaper til å dekorere glassvegger og hindre innsyn, samtidig som det slipper inn lys. Folie er plastfilm som festes på glass. Folien er enten transparent eller farget og er den mest brukte merkingen på glassvegger.

05

Arenareklame

Som sponsor og støttespiller til lokale klubber og foreninger kommer ofte muligheten til å profilere seg og fange mange tilskuers oppmerksomhet. Vi hjelper deg og din bedrift med alle typer arenareklame.

06

DIGITALE skilt

Digitale skilt gir full kontroll over innholdet som vises på alle skjermene i butikkene til enhver tid. Med god skybasert løsning kan dere enkelt endre innholdet på skjermene, og kombinere flere typer innhold som video, rullerende bilder, tekst eller leverandørstyrt innhold.

07

KLISTREMERKER

Felles for alle våre klistremerker med trykk, er at de er utrolig slitesterke og med lim. De tåler både vind og vær, samt mange omganger i oppvaskmaskinen. Uansett hva ditt behov er, så har vi løsningen.

08

gatebukk

    Flex Reklame AS produserer gatebukker for alle slags formål i alle formater.

Enten du ønsker en klassisk gatebukk med mulighet for utskiftning av plakat, en bukk med muligheter for å skrive på eller en bukk med fast budskap, har vi det du behøver.