Gatebukk - Flex Reklame AS

Gatebukk

Vi har et stort utvalg av gatebukker til både utendørs og innendørs bruk i flere størrelser.

Finn den perfekte bukken for ditt firma eller arrangement. Våre gatebukker er produsert i god kvalitet og har lang holdbarhet du vil ha glede lenge av. 

Gatebukk i alle formater

    Flex Reklame AS produserer gatebukker for alle slags formål i alle formater.

Enten du ønsker en klassisk gatebukk med mulighet for utskiftning av plakat, en bukk med muligheter for å skrive på eller en bukk med fast budskap, har vi det du behøver.

Vi har bl.a gatebukker, visningsbukker, reklamebukker og plakatstativer. Vi har også gatebukk med LED lys!

Hos oss får du trykte plakater i alle størrelser og formater. Velg mellom papir eller PVC.

Våre gatebukker:

Gatebukk – standard i 2 str: 50 x 70 cm og 70 x 100 cm

Produkt info: 32mm alu klikk rammer med pene avrundede hjørner. Antirefleks APET frontplater. Fjærene er rust behandlet. Foten er lavet av slagfast plast og kan fylles med vann eller sand for god stabilitet. Ved bruk når det kan være frost, kan det fylles på frostvæske. Kommer på 2 hjul slik at denne enkelt kan flyttes ved å bruke håndtak og vippe skiltet på skrå.

 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud