Plakat - Flex Reklame AS

Plakat

Har du tomme vegger på kontoret, i møterommet eller i stuen hjemme? Medieutvalget er stort, og mulighetene mange når det gjelder materialet vi kan trykke på.

La oss få være med og sette farge på din hverdag. 

Plakater med eget trykk

Flex Reklame AS kan levere plakater i alle størrelser, farger og kvaliteter. 

Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse, kvalitet og trykkemetode. Trenger du hjelp til å designe en plakat kan vi også hjelpe deg med dette. 

En plakat er et relativt stort ark med trykk, som kan henges på vegger eller andre overflater. Budskapet som er trykket på en plakat er i de fleste tilfeller enten informasjon eller reklame. For å få fram budskapet finnes en rekke virkemidler, men ofte er innholdet på en plakat satt sammen av både bilder og tekst.

Plakater er svært enkelt å henge opp, og mange steder er det egne områder reservert for å henge opp plakater. Dette gjør det enkelt å henge opp plakater nært utsalgsstedet. 

En god plakat bør ha et blikkfang, som gjør den spennende.

Du har begrenset tid på å fortelle budskapet ditt. Husk at din plakat konkurrerer om oppmerksomheten mot andre ting. En god regel er at det ikke skal ta mer en 10 sekunder å forstå budskapet. 

Under har vi forsøkt å samle noen av våre mest populære formater for plakater.

Format

Bredde

Høyde

A3

297 mm

420 mm

A2

420 mm

594 mm

A1

594 mm

841 mm

50 x 70

50 cm

70 cm

70 x 100

70 cm

100 cm

100 x 100

100 cm

100 cm

100 x 140

100 cm

140 cm

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud