Roll-up banner - Flex Reklame AS

Roll-up banner

Roll-up banner

En roll-up kan brukes overalt! De brukes overalt, i butikker, på messer, events, fester, konferanser, stasjoner, skoler….

Det er derfor rollup er en rimelig måte å få frem ditt budskap på, og de er i tillegg lette å transportere, plassere, sette opp og ta ned. 

Med produksjon her på Nedre Nøttveit 58 har vi rask levering; ca 1-2 dager. Haster det har vi ekspresslevering, ta kontakt for å høre med oss om mulighetene! Alle våre rollups leveres komplett med bæreveske.

Har du spørsmål om våre produkter eller trenger råd og hjelp til design? Ta kontakt med oss. 

 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Vi er miljøsertifisert

Vi er miljøsertifisert

Vi har vært sertifiserte innen Kvalitet ISO 9001 siden 2020, men ønsker nå å også fokusere mer på miljø. Denne våren ble vi endelig miljøsertifiserte i henhold til NS-EN ISO 14001 / Miljø.

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for tilbud

Yngve J. Floen

Yngve J. Floen

Prosjektleder / Skilt og dekor

995 74 558 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5382 Rådal

yngvej@flex.no

www.flex.no

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!