Behandling av personopplysninger

Personlig informasjon

Du trenger ikke oppgi noen informasjon om deg selv for å besøke nettsiden vår. Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev kan du melde deg på i et av påmeldingsskjemaene som ligger på nettsiden.

Vi samler kun den informasjonen du selv oppgir i skjemaet (mailadresse, fornavn og etternavn). Du må også oppgi samtykke for at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev, så du vil ikke få dette tilsendt uten at vi får din tillatelse.

Cookies

Cookies, eller informasjonskapsler, er informasjon om maskinen din som IP-adresse, geografisk område, hvilken nettleser som er brukt, hvilken kilde besøket kom fra (organisk søk, direkte trafikk etc.), hvor lenge du har vært på siden og hvilke sider du var innom. Dette er ikke informasjon som identifiserer deg personlig.

Formål med lagring

Informasjonen vi samler inn blir kun brukt i form av å gi deg som bruker en bedre opplevelse, og for å samle inn statistikk over hva som fungerer og hva som ikke fungerer på vår nettside, slik at vi kan forbedre oss. 

Informasjonen som samles inn benyttes kun internt og vil ikke videreføres til noen 3. part og/eller andre personer utenfor vår bedrift.

Lagringslengde

Informasjonen forblir lagret i vår database til kundeforholdet opphører, eller til du ber oss om å slette informasjonen din. Det kan du enkelt gjøre her.

Samtykke

Vi tar ikke kontakt med deg uten at du har gitt aktivt samtykke til å motta informasjon. Et slikt samtykke ber vi om i påmeldingsskjemaet når du melder deg på vårt nyhetsbrev.

Du kan til enhver tid oppdatere ditt samtykke nederst i alle e-postene du mottar fra oss, eller ved å kontakte oss på flex@flex.no.

Retten til innsyn og sletting

Du kan til enhver tid be om innsyn dersom du lurer på hvilken informasjon vi har lagret om deg, eller dersom du ønsker å slette all informasjon.