Profil- og gaveartikler

Vi hjelper bedrifter med å velge riktige reklameartikler, profilklær, firmagaver og kampanjeprodukter som hjelper å bygge en sterkere merkevare. Vi sørger for at produktene viser din bedriftsidentitet på best mulig måte og at det tilsvarer forventet kvalitet.

Som kunde hos oss har du en trygghet i at du har en dyktig samarbeidspartner som kan levere alt du trenger innen visuell markedsføring, både raskt og enkelt.


Flex Reklame Race to Celebrate Sykkel-VM Bergen2017

REKLAMETEKSTILER / SPORTSTØY / SPESIALPRODUKSJON

Vi samarbeider med leverandører over hele Europa for å kunne tilby et bredt utvalg av profiltekstiler. Hos oss kan du blant annet bestille t-skjorter til messer, firmajakker til kollegaer, profilert treningstøy til å markedsføre bedriften din på arrangementer, sekker/kofferter til bedriftsreiser og mye mer. Vi har en egen maskinpark for trykk og brodering, og dette gjør oss til det mest fleksible selskapet i Hordaland når det kommer til leveringstid og kvalitet.


PROFILPRODUKTER / STRØARTIKLER / GIVEAWAYS / MESSEUTSTYR

Kulepenner, reflekser, godteri, beachflagg, power banks m.m. Diskusjonen om hvilke reklameprodukter som er mest lønnsomme og som skaper mest salg, begynner med spørsmålet om hva som skaper en verdi for mottakeren og for dine potensielle kunder. Sammen finner vi produktene som er relevante for din bedrift, vi hjelper deg med å få ut budskapet du ønsker bedriften din skal formidle og hvilke artikler som passer best til spesifikke situasjoner.

Vi har full kompetanse i profilering av alle tilgjengelige reklameprodukter med flere forskjellige trykkmetoder.

Se kataloger i menyen eller spør oss med en gang på: flex@flex.no.


Flex Reklame Helly Hansen arbeidstøy verntøy

ARBEIDSBEKLEDNING

Vi leverer alt fra Helly Hansen sine kvalitetsklær, sko og verneutstyr til pene dresskjorter og jakker til kontormedarbeidere. Våre dyktige konsulenter hjelper deg med å finne profesjonelle løsninger for spesialklær som dekker ditt behov.


FIRMAGAVER

En gave betyr ofte mer enn en takk. Det er den ekleste måten for ledelsen å vise at de setter pris på den gode innsatsen til sine kunder og ansatte.

Vi hjelper deg med å finne jubileumsgaver, pokaler, premier, sesonggaver (f.eks. julegaver, påskegaver, sommergaver osv). Enten du trenger en personlig gave til en ansatt eller julegaver til hele bedriften kommer vi gjerne med idéer, og vi leverer gavene ferdig innpakket. Se katalogene til våre anerkjente merkevareprodusenter i menyen.


Profilering, skilt, dekor Flex Reklame

SHOWROM

Vi disponerer 900m2 med produksjonslokaler, kontorlokaler og showrom i Fana, Bergen. Her finner du et bredt utvalg av både profilklær, firmagaver, messeutstyr og strøartikler.

Showrommet er åpent mandag til fredag fra kl. 08.00-16.00.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan gjøre for deg og ditt firma.


Markedsføring gjennom profilering er en potensiell
kommunikasjonskanal for å øke merkegjenkjennelse i markedet. 


Mange bedrifter bruker profilreklame i forbindelse med sports- og kulturarrangementer, messer, kampanjer og andre situasjoner eller arrangementer, for å få sin bedrift og sitt budskap ut til både nåværende og nye potensielle kunder.

Blant våre leverandører finner du: