Fremtiden begynner her - Flex Reklame AS

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. 

Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig til å investere i ny teknologi og mer produktive maskiner.

Våre kunder, samarbeidspartnere og ikke minst vi selv stiller stadig strengere krav til kvalitet, bærekraft og miljø. Vi er nå ISO 9001-2015 kvalitet sertifisert og har påbegynt prosessen med ISO 14001-2015 miljø sertifisering. Som en naturlig del av dette har vi nå fornyet og utvidet vår allerede store maskinpark med maskiner som alle er flaggskip i vår bransje både mht. bærekraft, miljø, hastighet og kvalitet.

Vi vil i denne folderen vise våre nye maskiner, gi deg litt innsikt i mulighetene som finnes og kanskje også gi deg inspirasjon til hva som er mulig å lage med vår moderne maskinpark.

SWISSQUE NYALA FLATBED PRINTER

Vår Swissque Nyala UV printer er som navnet tilsier produsert i Sveits og regnes som «state of the art» printeren i vår bransje.

Den er ekstrem allsidige når det gjelder hva den kan trykke på, og kan også trykke klarlakk, hvitt blekk og trykk av 3D braille (punktskrift) og andre taktile effekter. Printeren er meget rask, nøyaktige, stabil og robust.

I henhold til ISO Norm 20690: 2018 er dens energieffektivitet fremragende. Blekket vi bruker er vannbasert, miljøvennlig og er Greenguard Gold-sertifisert. Litt fakta om vår Swissque Nyala 2 UV printer:

Maks størrelse på plater er 3.200 x 2.030 mm og maks tykkelse på plater er 50 mm. Maks bredde på rullmedier som banner etc. er 3.200 mm x rullens lengde. Maks trykkhastighet er 206 m2 i timen (ca. samme størrelse som en tennisbane!), standard trykkhastighet i god kvalitet er 103 m2 i timen og ved trykk av «fine art» trykker vi 32 m2 i timen.

CANON COLORADO UV GEL PRINTER

Med vår Canon Colorado UV gel printer trykker vi på rullmedier med maks bredde 1.625 mm. Med den unike UV gel teknologien kan vi velge mellom blank og matt utførelse på trykket. Blekket vi bruker er vannbasert, miljøvennlig og er Greenguard Gold-sertifisert. Med denne printeren trykker vi på f.eks. selvklebende vinyl, polyestertekstiler, varmefølsomme materialer og vanlig papir. Litt fakta om vår Canon Colorado UV gel printer:

Maks bredde på rullmedier er 1.625 mm x rullens lengde. Maks trykkhastighet er 159 m2 i timen , standard trykkhastighet i god kvalitet er 79 m2 i timen og ved trykk av «fine art» trykker vi 20 m2 i timen.

SUMMA F1612 SKJÆRE- OG KUTTEBORD

Vår Summa flatbed skjære- og kuttebord er utstyrt med beltedrift og vakum. Det skjærer og kutter med en imponerende hastighet og med ett innebygd optisk kamerasystem oppnår den også en uslåelig skjærenøyaktighet. Summa F1612 kan skjære og kutte f.eks. medier på rull, ark og stive materialer så vel som etiketter. I kombinasjon med våre printere kan vi lage f.eks. esker, utskårne figurer i papp og plast etc.

Litt fakta om vår Summa F1612 skjære- og kuttebord:

Maks skjære- og kutt bredde er 1.600 mm x rullens/platens lengde. Hastighet inntil 100 cm/sek. Vakum mediehåndering og trykk på 200 Newton. Nøyaktighet på skjæring og kutting er 0,025 %.

Kontakt oss for mer informasjon

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no