Bilfolie - Flex Reklame AS

Bilfolie

Flex Reklame AS produserer og monterer bildekor, fra design til ferdig montert bilfolie.

Bilfolie er mest brukt som veldig effektiv reklameplass. Men samtidig som bilfolie er en metode for markedsføring og profilering, kan folie også være løsningen for deg som er lei av fargen på bilen din, eller bare vil beskytte den originale lakken.  

 

FOlier til bilen din

I gjennomsnitt kjører hver nordmann 33,5 kilometer med personbil hver dag. Det er 12.227 kilometer i året, noe som betyr at du møter mange mennesker på veien. De du møter kan være potensielle nye kunder! 

Driver du en lokal virksomhet som ønsker å tiltrekke lokale kunder bør du ikke ignorere bilen som reklameflate. Bilfolie (car wrapping) er en svært effektiv måte å gjøre seg synlig på samtidig som det gir et profesjonelt inntrykk.

Helfoliering

Vi anbefaler å helfoliere nye biler. Folien beskytter mot steinsprut, og bilen holder seg bedre i verdi, og du beholder originallakken pen når du tar av folien. 

  • Mye farger å velge mellom
  • Folien tåler kald norsk vinter og stekende sommersol

  • Folien tåler  bensinsøl og beskytter lakken for steinsprut å ripe

  • Mulighet for å endre fargen på hele bilen til din unike profil 

  • Folien kan tas av hvis du for eksempel skal selge bilen, eller vil bytte farge

Delfoliering

Ønsker du at bilen skal skille seg litt ut i mengden? Med wrapping delfoliering kan du for eksempel foliere taket hvit, eller kanskje bare speilene.

Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi utfører alle type farge endringer innen folie. 

Ingen jobb er for liten eller for stor. Vi utfører alle type farge endringer innen folie. Ønsker du at bilen skal skille seg litt ut i mengden? Med wrapping delfoliering kan du for eksempel foliere taket sort (se bildet), eller kanskje bare speilene.

Vi er behjelpelig med alt fra idé og design til trykk og foliering av det du måtte ønske på bilen din. Pris på foliering av bil varierer. I dette ligger bilens størrelse, folietype og metoden som skal benyttes ved foliering. Ta derfor gjerne kontakt med oss for et pristilbud.

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

Kontakt oss for pristilbud

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!