Cornhole Promo - Flex Reklame AS

Cornhole Promo

Det handler om å engasjere ansatte på arbeidsplassen. Vi kaller oss motivatorer og vi fant måte å gjøre arbeidet morsommære og skape en positiv kultur på arbeidsplassen.

Og hvorfor ikke? Vi tilbringer mesteparten av våre timer på arbeidsplassen og med våre medarbeidere. Så derfor har vi utviklet og laget vår egen Cornhole Promo og det vi ønsker å tilby til bedrifter rundt Norge. 

 

cornhole promo – utviklet og laget i bergen

 

Cornhole? Ertepose-spillet? Uansett hva du kaller det, så har vi det perfekte designet til din bedrift! Våre Cornhole-brett er av høy kvalitet, håndlaget og produsert her hos oss på Flex reklame i Bergen.

Cornhole Promo er et avlangt brett med hull i. Det er om å gjøre å kaste posene og treffe ned i hullet. Hvert lag eller person kaster 4 poser i hver runde. Man kan spiller etter offisielle regler eller man lager sin egen regelvariant tilpasset anledningen! Leveres med ditt eget trykk på brett, poser og matte. 

  • Bygg ditt eget cornhole spill – vi lager gjerne oppsettet ditt!
  • Cornhole skaper glede på arbeidsplassen
  • Cornhole fremmer positiv arbeidsplasskultur
  • Cornhole fremmer positiv stemning på arbeidsplassen

Bærbar moro

 

Cornhole Promo veier lite, tar liten plass og er lett å ta med seg og leveres komplett med bærebag. Spillet er lett å administrere og egner til arrangementer både inne og ute.

Cornhole Promo er utviklet og produsert i Norge. Ett sett inneholder: 1 stk. cornholebrett størrelse 109 x 53 x 26 cm, 8 stk. poser størrelse 12 x 12 cm og 1 stk. matte størrelse 80 x 35 cm. Vekt på brett er ca. 4 kg.

Standard leveringstid er 10 – 14 dager.

 

Om Oss

Flex Reklame AS har siden 2001 vært en totalleverandør innen skreddersydde produkter og tjenester, hovedsakelig innen dekor, skilting og profilering, for store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.
Les mer...

Siste innlegg:

Våre siste prosjekter:

Fremtiden begynner her

Fremtiden begynner her

Vi har fått nye maskiner på huset. NYE OG GRØNNERE MASKINER MED ENDA FLERE MULIGHETER! Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig...

kontakt oss for tilbud

Vi kan hjelpe deg med dine behov innen trykksaker, profilering,

skilt og dekor, og layout/design.

skilt og dekor, og layout/design.

Espen Hansen

Espen Hansen

Kreativ leder

924 93 299 / 55 11 97 00

Nedre Nøttveit 58, 5237 Rådal

espen@flex.no

www.flex.no

La oss høre fra deg.
Si hei til oss!

Vårt dyktige team kan hjelpe deg med det meste!