Flex Reklame | SKILTING, DEKOR, BILDEKOR, PROFILPRODUKTER

Vi er spesialister på skilting, dekor, bildekor og profilprodukter.

Vi hjelper bedrifter

med å bli mer synlig

Vår ekspertise er design, produksjon og montasje av skilt- og dekorløsninger. Vi er også totalleverandør av gave- og profilprodukter.

HVEM ER VI?

Flex Reklame AS ble etablert i 2001, har 10 medarbeidere og holder til på Apeltun i Fana – Bergen. Her disponerer vi 900m2 som inkluderer showroom, kontorer, lager og produksjon.

Vi ønsker også i fremtiden å være en offensiv bedrift som kan tilby våre kunder den beste service, de beste løsningene og være, som navnet vårt tilsier, fleksible samt konkurransedyktige på priser.

Skilt og dekor

Vår ekspertise er design, produksjon og montasje av skilt- og dekorløsninger. Vi kjenner faget, markedet, og har bred og god erfaring. Vi produserer alt av dekor og foliering til biler, lastebiler og busser.

Messe og displayutstyr

Vi leverer et bredt og variert utvalg av messeutstyr og andre displaysystemer. Rollups, bannere, messevegg, messetelt, beachflagg og mye mer. Alt vi tilbyr av messeutstyr er beregnet for gjenbruk.

Profilprodukter

Vi tilbyr et variert utvalg av firmagaver innenfor ulike kategorier og prisklasser, og har tette og eksklusive samarbeid med flere anerkjente merkevareprodusenter.
Stort utvalg. Gratis skisser.

Trykk og brodering

Her får du kjøpt klær, gensere, T-skjorter, caps, luer, sekker, begger, handlenett, arbeidsklær og alt annet av tekstil med egne logoer og design trykket eller brodert.

Spesialproduksjon

Det som ikke finnes – det kan lages.
Mulighetene er nesten uendelige for å få ditt eget design. Vi har til enhver tid ulike spesialproduksjoner pågående rundt i verden.

Montering

I nesten 20 år har vi hjulpet våre kunder med montering av skilt, fasadedekor og profileringsmateriell. Vi har stor og bred erfaring med montering på de fleste overflater. 

Hva DRIVER VI MED?

Vi leverer alt fra kulepenner til store og komplekse dekor- og skiltløsninger. Våre medarbeidere er erfarne mennesker som kan sine fagfelt. Vi har en stor egenproduksjon i lokalene våre i Bergen, har en rekke norske underleverandører samt et stor nettverk av underleverandører i resten av verden.

Vi har også eget kontor i Gdynia – Polen som sørger for at det vi får produsert der nede holder den kvaliteten som våre kunder forventer, samt at vi får dette til konkurransedyktige priser. 

Vi er også medlem i New Wave Profile, Skandinavias største gruppering for profilklær og gaveartikler.

Profilmarkedsføring er et stort og voksende medium og det er effektivt om det brukes riktig og konsekvent.

Fornøyde kunder

Prosjekter

Varer

Leverandører

HVORFOR VELGE OSS?

Vi ønsker å være på lag med våre kunder og strekker oss alltid langt for å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Med vår erfaring og bredde i produkter gjør at du kun har et firma å forholde deg til, og du kan være trygg på at du blir ivaretatt på best mulig måte!

siste nytt fra oss

For oss handler det først og fremst om tillit. Med et sterkt fokus på kundene våre, skal vi alltid tilby de mest optimale løsningene. Vi spesialiserer oss på å levere tjenester og produkter som oppleves viktig og relevant for kundene. Vi garanterer produktkvalitet til våre kunder.

vår kompetanse

Flex Reklame AS har vært med på gjennomføring av skilt og dekor produksjon i 19 år. Også, vi har drevet med strukturert og leveransedyktig profilering av store og små selskaper på hele Vestlandet og i store deler av Norge.

Gjennom lang og bred erfaring innen bransjen og egen produksjon har vi opparbeidet oss en unik kompetanse og ekspertise som vil være nyttig til deg som kunde.
Våre medarbeidere vet hvem kunden er og hva er viktig for denne kunden.
Flex Reklame AS er et selskap  som våre kunder, våre leverandører og våre ansatte opplever som fleksibel og løsningsorientert.

  • Befaring - 90%
  • Produksjon -95%
  • Materialkunnskap - 92%
  • Montering - 92%

Vi lager og leverer alle typer skilt med og uten LED, akrylprodukter, oppblåsbare figurer, telt i ulike versjoner, storformattrykk, beachflagg standard, beachflagg square, roll-ups, print, arenareklame, klistremerker, folie, profilartikler, gaveartikler, firmatøy (med både trykk og broderi), powerbanks, bildekor og mye mer.
Det som ikke finnes, det kan lages.

Du er i godt selskap

Vi har over 4.800 kunder fra hele Norge og Skandinavia, med hovedtyngden i Bergen og Hordaland. Alt fra store internasjonale konsern til butikken på hjørnet har sammen med oss funnet løsninger for hvordan profilere seg best mulig. 

Vi er kanskje ikke helt objektive eller beskjedne når vi påstår at Flex reklame er kjent for å være fleksibel, kreativ, innovativ og fremoverlent, samt at vi alltid har vært villig til å investere i ny teknologi og mer produktive maskiner.

Våre kunder, samarbeidspartnere og ikke minst vi selv stiller stadig strengere krav til kvalitet, bærekraft og miljø.

Vi er nå ISO 9001-2015 kvalitet sertifisert og har påbegynt prosessen med ISO 14001-2015 miljø sertifisering.

Vår ambisjon er å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Hva våre kunder sier

Tilbakemeldinger og gode referanser fra kundene våre er den beste attesten vi kan få på den verdien vi skaper for dem.

“Akvariet i Bergen har hatt et godt og kreativt samarbeidet med Flex Reklame AS siden 2015. Vi trenger samarbeidsparter som sammen med oss kan finne de rette løsningene og kunne løse utfordringer som ikke er helt A4. Her er Flex Reklame AS god!  Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og kan anbefale de til alle andre.”

Veline Høyland

Salgs- og markedssjef, Stiftelsen Akvariet i Bergen

Vi har benyttet Flex Reklame i snart 20 år. De leverer alltid gode løsninger og fine layouts til rett tid.

Sveinung Vorland

Daglig leder, Bergen Elektro Automasjon AS

Flex Reklame er meget allsidig og nytenkende innen profilering, her har jeg og Fana Blikk fått god hjelp og inspirasjon i over 20 år.

Jørn Ivar Liseth

Blikkenslagermester - Taktekkermester, Fana Blikk AS

“Steen-Hansen AS har vært fast kunde av Flex Reklame i over 10 år. Vi har alltid fått fantastisk god service, rask, effektivt og god kvalitet på varene til riktig pris. Kan anbefale Flex Reklame på det aller høyeste.”

Thale Steen-Hansen

Markedskoordinator , Steen-Hansen AS

Vi er ISO-sertifisert: Miljø og kvalitet

Miljø- og samfunnsansvar er viktig for oss som bedrift, våre ansatte, våre kunder og leverandører. Vi er stolte over å si at vi er miljøsertifisert i henhold til ISO14001. 

Det er viktig for oss og for kundene våre at vi tar miljø og bærekraft på alvor, og med dette sertifikatet bekrefter vi det. 

Men hva innebærer egentlig ISO-14001-sertifiseringen?

Dette er den internasjonale standarden for miljøstyring. Den viser at bedriften har innført en god praksis for proaktiv styring av virksomhetens innvirkning på det ytre miljøet. Selve sertifiseringen blir utført av en tredjepart, noe som gjør at kunder kan stole på at bedriften jobber med å redusere hele verdikjedens miljøbelastning til et minimum. Det er revisjonsfirmaet Kiwa Norge som står bak miljøsertifiseringen av Flex Reklame AS.